HTML

Lúgosíts amíg nem késő!

Ennek a blognak a létrehozásával mások segítségére is szeretnék lenni mivel családomban többszöri rosszindulatú betegséggel kellett szembeszállni, és ekkor döbbentem rá, hogy mennyire fontos a tudatos egészséges táplálkozás. Amikor szembesülünk egy olyan betegséggel ami gyógyíthatatlan a mái napig, ekkor próbálunk megtenni mindent annak érdekében, hogy visszanyerjük egészségünket. Információim remélem sok ember hasznára válhat! Blogomon sok olyan információ található amely az egészséges táplálkozásról szól, mely lúgosító étrendeket, egészséges ételek receptjeit is magába foglal, de ezeken felül sok tanácsokkal is információkkal is találkozhat.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Lúgosító gyümölcsök

2010.10.20. 16:08 Egészségház

Válassz az alábbi finom gyümölcsök közül és lúgosíts!
 

 

 

 

Banán pH 7,5-8,0
Mandarin
Áfonya
Birs
Szeder
Grapefruit pH 7,5-8,0
Lime ( Zöld citrom ) pH 8,5
Citrom pH 9
Ananász
Cseresznye
Alma  pH 7,5-8,0
Görögdinnye pH 9 
Sárgadinnye pH 8,5
Aszalt datolya pH 8,5
Aszalt Füge pH 8,5
Mangó pH 8,5
Papaya Ph 8,5
Petrezselyem pH 8,5
Szölő ( édes ) pH 8,5
Spárga pH 8,5
Kiwi pH 8,5
Körte ( édes ) pH 8,5
Ananász pH 8,5
Mazsola pH 8,5
Szilva pH 8,5
Gyümölcslevek pH 8,5
Zöldséglevek pH 8,5
Ribizli  pH 7,5-8,0
Sárgarépa pH 7,5-8,0
Zeller pH 7,5-8,0
Egres pH 7,5-8,0
Füge pH 7,5-8,0
Fokhagyma pH 7,5-8,0
Fejes saláta pH 7,5-8,0 
Őszibarack pH 7,5-8,0
Nektarin = kopasz barack pH 7,5-8,0
Borsó pH 7,5-8,0
Sütőtök pH 7,5-8,0
Spenót pH 7,5-8,0
Szőlő ( kevésbé édes ) pH 7,5-8,0
Körte ( kevésbé édes ) pH 7,5-8,0
Zöldbab pH 7,5-8,0
Brokkoli pH 7,5-8,0
Fejeskáposzta pH 7,5-8,0
Kelkáposzta pH 7,5-8,0
Szőlő ( savanyú ) pH 7,5-8,0
Karalábé pH 7,5-8,0
Narancs pH 7,5-8,0
Burgonya pH 7,5-8,0
Málna pH 7,5-8,0
Eper pH 7,5-8,0


Gyengén lúgosító és semleges ételek 

Mandula pH 7,0
Cseresznye pH 7,0
Kókuszdió (friss) pH 7,0
Uborka pH 7,0
póréhagyma pH 7,0
Hagyma pH 7,0
retek pH 7,0
paradicsom pH 7,0
Gesztenye pH 7,0
Főtt tojás sárgája pH 7,0
Torma pH 7,0
majonéz pH 7,0
Tofu pH 7,0
Szója bab pH 7,0
Szója tej pH 7,0
Szója sajt pH 7,0
Szezámmag pH 7,0
Olívaolaj pH 7,0

Szólj hozzá!

Címkék: gyümölcs érték lúgosítás ph

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegeseletvitel.blog.hu/api/trackback/id/tr532386317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása