Alma és citrom
Brokkoli és sárgadinnye
Eper, szeder, málna és lime
Fekete áfonya és rebarbara
Görögdinnye és őszibarack
Kaliforniai paprika, zeller, répa, káposzta
Kelkáposzta és ananász
Körte és gyömbér
Paradicsom és narancs
Petrezselyem és cékla illetve zöldje
Spenót és cukordinnye
Egymással összeilő alkotók facsart levekhez
2010.10.20. 16:10 Egészségház
Szólj hozzá!
Címkék: gyümölcs italok levek juice facsart
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.